Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

 
Www.Haarweaves.nl is in 2012 opgericht door Stella van Amerongen. Stella is geboren en opgegroeid in Tanzania. Op haar 12e jaar is zij in Nederland gaan wonen. Stella heeft veel affiniteit met mode en zij heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als een sterke styliste. Zij heeft zich de afgelopen jaren verder ontwikkeld door haar sterk adviserende kwaliteiten. Mede door haar afkomst is Stella zeer goed bekend met de vele verschillende haartoevoegingen zoals haar-weave, extensies en vlechten. Zij heeft dan ook zelf al bijna 20 jaren ervaring met het gebruik van haar-weave en zij heeft daarnaast ook jarenlang haar-weave en vlechten voor andere geplaatst. Stella is de drijvende kracht achter Haarweaves.
 


 

haar-weave Stella van Amerongen (www.haarweaves.nl)

Stella van Amerongen
 

Om haar kennis over haar-weave en andere haarproducten te vergroten, heeft zij ruim een jaar uitvoerig onderzoek gedaan naar de verschillende soorten, typen en kwaliteiten van haar-weave. Gedurende zijn onderzoek heeft zij contact onderhouden met haar-weave-producenten en haar-weave-aanbieders in India, China, Brazilië, VS en Europa. 

Www.Haarweaves.nl is opgericht met de visie nationaal kwalitatief goede haarproducten aan te bieden met behulp van veel service in de dienstverlening en een uitgebreidde voorziening van informatie op het gebied van haar-weave. Deze visie is voortgekomen vanuit het sterk wisselende aanbod van goede haar-weave producten in Nederland en de beperkte informatie die zowel door de producenten als de aanbieders van haar-weave wordt aangeboden. Daarnaast is het aanbod van haar-weave producten in Nederland vooral geconcentreerd in de drie grote steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. In de meeste andere steden is het aanbod en daardoor ook vaak de kwaliteit van haar-weave beperkt. Hierdoor moet door gebruikers veelal behoorlijke afstanden worden afgelegd om goede haar-weave producten te kunnen kopen. Om haar-weave producten te kunnen aanschaffen die passen bij de wensen en behoeften is niet alleen een goed aanbod, maar ook de juiste kennis nodig. Helaas is het niveau van goed advies en voorlichting op het gebied van haarproducten zoals haar-weave zeer beperkt. Door beperkte kennis van veel gebruikers en de beperkte informatievoorziening vanuit de markt worden veel gebruikers van haar-weave bedoeld, maar ook vaak onbedoeld teleurgesteld. De beste manier om binnen een relatief korte periode nationaal kwalitatief sterke haar-weave producten en een uitgebreidde voorziening van de benodigde informatie te kunnen aanbieden, is via het winkelmedium internet. Het bijkomende voordeel voor onze klanten is uiteraard het gemak van een internetwinkel waarin op ieder moment van de dag, iedere dag van de week vanuit huis of van iedere mogelijke locatie met behulp van internettoegang, haar-weave kan worden besteld, informatie kan worden opgezocht en vragen kunnen worden gesteld. Wij horen het graag als u opmerkingen en/of ideeen hebt waarmee wij onze dienstverlening kunnen verbeteren, want  wij zijn u graag van dienst!

Met vriendelijke groet,

Stella van Amerongen
Www.Haarweaves.nl


haar-weave
 
 Volg ons

Volg ons

via onze social media kanalen