Top

Indiaas golvende haar-weave (16 inch)

  • Indiaas golvende haar-weave (16 inch)
  • Indiaas golvende haar-weave (16 inch)
  • Indiaas golvende haar-weave (16 inch)
  • Indiaas golvende haar-weave (16 inch)
  • Indiaas golvende haar-weave (16 inch)
  • Indiaas golvende haar-weave (16 inch)
rating 5
(5 / 3 Reviews)
87,95
per pak

Indiaas golvende haar-weave / Virgin
De golvende 'bodywave' haartextuur van 100% echt Indiaas mensenhaar.

Deze haar-weave van een uitstekende 7A gradatie, is een topkwaliteit haar-weave die onbehandeld (VIRGIN) wordt geleverd. Iedere haar is gegarandeerd chemisch onbehandeld en onbeschadigd. Verder zijn de haarschubben van de haren intact en liggen alle haarstrengen in dezelfde natuurlijke richting (REMY).

De originele kleur waarin de haar-weave geleverd wordt, bestaat uit de natuurlijke kleuren van Indiaas haar: zwart en donkerbruin (1B). Indien gewenst kan deze haar-weave van 100% echt mensenhaar worden gekleurd met haarverf, kleurspoeling ed.

Haar-weave van Indiase afkomst kenmerkt door een zachte en dikke structuur met een natuurlijke glans. Het haar is gemakkelijk te verzorgen. 

Omdat de Indiase haar-weave van Haarweaves net als onze Braziliaanse en Peruviaanse haar-weave van 100% mensenhaar is gemaakt, is deze te stylen, behandelen en kleuren net als uw eigen natuurlijke haar. 

De lengte van dit product is 16 inch is ongeveer 40 cm. 

Wij adviseren minimaal 2 tot 3 pakken voor een volledig hoofd.


www.Haarweaves.nlReviews (3)
rating 5 (5 / 3 Reviews)

Xaviera Bosslady Hair (17-09-2013) rating 5 Ik ben super tevreden met mijn haar! Op dit moment heb ik de Indiaans Golvend haar in, 12",16" en 18". Als weave styliste wissel ik heel erg vaak van kapsel, zowel met verven en het tangen van de weave. Ik moet zeggen dat dit haar is geslaagd!! De weave kleurt snel en de krullen blijven zelfs een paar dagen erin. Het haar klit gelukkig niet en voelt lekker zacht aan. Verder zijn mijn klanten erg tevreden met Haarweaves, goede service en snelle levering! Mijn complimenten, groetjes Xaviera BossLady Hair

I. Gilds (22-08-2013) rating 5 Aankoop 1 pak 14"en 1 pak 16" Indiaas golvende haar-weave:

Ik ben heel blij dat ik nu eindelijk haar heb van goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden.

Vriendelijke groet,
Ivy

Shanaika (01-06-2013) rating 5 Ik heb net mijn haar binnen. Ben super blij en het is precies hetzelfde zoals op jullie website. Het haar voelt lekker zacht aan ben echt blij. Ik zal een foto sturen wanneer ik het ga weaven. Jullie zullen zeker meer van mij horen. En ik zal mijn klanten ook jullie website aanraden. Super bedankt.

Groetjes,
Shanaika Clemensia

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over