Top

Peruviaanse natuurlijk golvende haar-weave (24 inch)

  • Peruviaanse natuurlijk golvende haar-weave (24 inch)
  • Peruviaanse natuurlijk golvende haar-weave (24 inch)
  • Peruviaanse natuurlijk golvende haar-weave (24 inch)
107,95
per Pak van 100 gram

Peruviaanse natuurlijk golvende haar-weave / Virgin

De natuurlijk golvende haartextuur van 100% echt Peruviaans mensenhaar.

Deze haar-weave van een geweldige 7A gradatie, is een topkwaliteit haar-weave die onbehandeld (VIRGIN) wordt geleverd. Iedere haar is gegarandeerd onbehandeld en onbeschadigd en alle haren liggen in dezelfde natuurlijke richting met alle haarschubben intact (REMY).

De originele kleur waarin de haar-weave geleverd wordt, bestaat uit de natuurlijke kleuren van Peruviaans haar, zwart en donkerbruin (1B). Indien gewenst kan deze haar-weave van 100% echt mensenhaar worden gekleurd.

Haar-weave van Peruviaanse afkomst kenmerkt zich net als de Braziliaanse haar-weave door een zachte structuur met een geweldige glans. het haar voelt verder erg licht aan en is gemakkelijk te verzorgen. Het verschil met Indiaas en Braziliaans haar, is dat Peruviaans haar wat grover is. Hierdoor mixed het haar erg goed met kroes en kroezig haar.

Omdat de Peruviaanse haar-weave net als onze Braziliaanse en Indiase haar-weave van 100% mensenhaar is gemaakt, is deze te stylen, behandelen en kleuren als uw eigen haar. Het kleuren van haar is minder agressief dan voorgekleurd haar-weave en dit komt de conditie van het haar ten goede.

De lengte van dit product is 24 inch is ongeveer 61 cm.

Wij adviseren minimaal 4 pakken voor een volledig hoofd.


Peruviaanse natuurlijjk-golvende haar-weave


www.Haarweaves.nlReviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over