Top

Peruviaanse krullende haar-weave (14 inch)

  • Peruviaanse krullende haar-weave (14 inch)
  • Peruviaanse krullende haar-weave (14 inch)
82,95
per Pak van 100 gram

Peruviaanse krullende haar-weave / Virgin

De krullende haartextuur van 100% echt Peruviaans mensenhaar.

Deze haar-weave van een superieure 7A gradatie, is een echte topkwaliteit haar-weave van 100% mensenhaar. De haren zijn afgenomen zijn van één menselijke donor en in een geweldige conditie. Iedere haar is gegarandeerd chemisch onbehandeld en onbeschadigd (VIRGIN). Verder zijn de haarschubben van de haren nog natuurlijk intact en liggen alle haarstrengen in dezelfde natuurlijke richting (REMY). Het haar is vol, glanzend, voelt heerlijk zacht aan en geeft geen tot minimale klitvorming.

De originele kleur waarin de haar-weave geleverd wordt, bestaat uit de natuurlijke kleuren van Peruviaans haar: zwart met een soms donkerbruine gloed. U kunt de kleur op de kleurenladder van haren categoriseren als 1B. Indien gewenst kan deze haar-weave van 100% echt mensenhaar zonder probleem worden gekleurd met haarverf, kleurspoeling of blekingstechnieken om tot een andere haarkleur te komen.
 
Haar-weave van Peruviaanse afkomst kenmerkt zich net als de Braziliaanse haar-weave door een zachte structuur en een geweldige glans. Het haar voelt verder vol, maar erg licht aan en is gemakkelijk te verzorgen. Het verschil met Indiaas en Braziliaans haar, is dat Peruviaans haar wat grover is. Hierdoor mixed het haar erg goed met kroes en kroezig haar.

De lengte van dit product is 14 inch is ongeveer 35 cm.

Wij adviseren minimaal 2 pakken voor een volledig hoofd.

Heeft u behoefte aan echte kwaliteit.....?
 

www.Haarweaves.nlReviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over