Klantenservice Haarweaves

Klantenservice Haarweaves


Haarweaves wilt zich niet alleen onderscheiden met een geweldige kwaliteit haar-weave, maar ook met kwalitatief een zeer goede klantenservice.

Wij willen u namelijk ondersteunen in uw keuze naar de best passende haar-weave. Graag beantwoorden wij al uw vragen op het gebied van haar-weave, maar ook over de werking van onze internetwinkel. 

Met behulp van deze contactpagina kunt u lezen hoe u de klantenservice van Haarweaves in contact kan komen voor al uw vragen, opmerkingen, ideeën, klachten en voor assistentie bij haar-weave bestellen.

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag via e-mail of telefoon, afhankelijk van uw wensen. In geval u moeite heeft een bestelling te doen in de internetwinkel dan assisteren wij u graag telefonisch. Wij begeleiden u dan door het gehele bestelproces heen. 
Om het nog gemakkelijker voor u te maken, hebben wij een mooie video laten maken die u een goede uitleg geeft over onze bestelprocedure. Klik hier : Bestelprocedure Haarweaves

Www.Haarweaves.nl 
Stella van Amerongen
Parkzichtlaan 126
3544 NV Utrecht
T: 0031 (0) 6-49761644
@: Klantenservice@Haarweaves.nlHEB JE EEN KORTE VRAAG EN WIL JE SNEL EEN ANTWOORD VAN ONS? ..........STUUR DAN EEN WHATSAPP ........ 06-49761644Indien u ons wilt volgen via social media, kunt u ons vinden op Facebook, Twitter en Google+.

Facebook:  Www.Facebook.com/www.Haarweaves.nl
Instagram:  Www.instagram.com/Haarweaves 
Twitter:       Www.twitter.com/Haarweaves
                            haar-weave bestellen

Indien u contact met ons wilt opnemen via ons contactformulier om assistentie te krijgen bij haar-weave bestellen of overige zaken, vindt u dit formulier onderaan de pagina's. Vul hieronder uw naam, e-mailadres, onderwerp en uw vraag in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Met vriendelijke groet,

Stella van AmerongenVolg ons

Volg ons

via onze social media kanalen