Geld-terug-garantie!


Geld-terug-garantie

 

" U heeft het recht uw bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Deze termijn gaat in op het moment van ontvangst van uw bestelling. Na uw annulering heeft u nogmaals 14 kalenderdagen om uw bestelling retour te sturen. U krijgt van Haarweaves het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten (indien deze van toepassing zijn), binnen 5 werkdagen, maar uiterlijk binnen 14 kalenderdagen gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Dit dient u te doen binnen 14 kalenderdagen nadat u ons op de hoogte heeft gebracht van uw annulering. Om gebruik te maken van dit recht, kunt u ons modelformulier 'retouren' gebruiken dat wij met de bestelling meezenden. U mag uw annulering ook melden door contact met ons opnemen via klantenservice@Haarweaves.nl. "

In de originele staat betekent dat de baan niet is losgemaakt  van de band, het haar niet is bewerkt op welke manier dan ook en door ons wordt ontvangen afgesloten in de originele verpakking. Als wij een product terugontvangen dat is gebruikt, bewerkt of in een verslechterde staat verkeerd, rekenen wij een vergoeding voor de waardevermindering. Dit bedrag wordt verrekend met het bedrag dat u ons heeft betaalt voor het product. Uiteraard delen wij u deze waardeverrekening altijd schriftelijk en onderbouwd aan u mede. Wij stellen u daarna nog 14 dagen in de gelegenheid bezwaar hier tegen aan te tekenen.

Wij sturen al onze haar-weave producten gratis naar u toe. U kunt deze niet gratis terugsturen. De verzendkosten, bij annuleringen, zijn  voor uw rekening. Als u besluit het haar-weave product om te ruilen voor een ander haar-weave product, vergoeden wij alle verzendkosten (inclusief de verzendkosten voor het terugsturen). Alleen bij tweede of volgende keer terugsturen van een aaneengesloten bestelling, vergoeden wij de terugzendkosten niet meer. 

Wij verzenden al onze haar-weave producten per aangetekende post, zodat wij de bezorging kunnen volgen en wij een bevestiging ontvangen wanneer de bestelling aan u geleverd is. Als u besluit een haar-weave product terug te sturen, adviseren wij u dezelfde bezorgmethode te gebruiken. Als u het aangetekend terugstuurt, bent u verzekerd dat het bij ons aankomt en dat u uw geld terugkrijgt. Als een haar-weave product op een andere wijze wordt teruggestuurd en kwijtraakt, komt u niet in aanmerking voor de geld- terug-garantie. Haarweaves is namelijk niet verzekerd voor dergelijke schades. 

         haar-weave
 www.Haarweaves.nl

 

Volg ons

Volg ons

via onze social media kanalen