Geen verzendkosten

 
Geen Verzendkosten
 
Wij zijn een internetwinkel in haar-weave producten. Dit houdt in dat u uw haar-weave online aankoopt en dat deze door ons naar u per aangetekende post naar u toesturen. Bij uw aankoop van haar-weave in onze internetwinkel brengen wij u geen verzendkosten in rekening als het verzendadres ligt in Nederland, Belgie en Luxemburg. Op deze wijze heeft u het gemak van achter uw computer uw haar-weave te kunnen aankopen zonder aanvullende kosten. Deze regel geldt ongeacht het aantal pakken u koopt. In geval u meer dan 2 pakken aankoopt, bestaat zelfs de mogelijkheid dat wij het u zelf brengen. Op deze wijze kunt u zelfs dezelfde dag nog over uw haar-weave beschikken. De enige voorwaarde, die wij aan deze persoonlijke bezorging stellen is dat het bezorgadres op een acceptabele afstand van Utrecht ligt. Uiteraard bepaalt de hoeveelheid haar-weave die u koopt wat een acceptabele afstand is. Hoe meer u koopt hoe verder wij bereid zijn het persoonlijk bij u af te leveren.

Indien u buiten de Benelux woont worden wel verzendkosten in rekening gebracht. Als het verzendadres buiten de Benelux ligt, rekenen wij:
  • € 15,00 voor adressen in Europa;
  • € 30,00 voor adressen buiten Europa.
Houdt u bij leveringen buiten de EU rekening met kosten voor invoerrechten of BTW. Deze kosten worden afhankleijk van het land waarheen u de bestelling laat sturen in rekening gebracht bij het afhalen van het pakket. Deze kosten worden niet door Haarweaves in rekening gebracht en Haarweaves kan voor deze kosten ook niet aansprakelijk worden gesteld. Vraag uw douanekantoor voor meer informatie over deze kosten.
 
Als u een product terugstuurt, bent u in eerste instantie zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten. Wij verwachten dat u dit ook aangetekend terugstuurt. Zo heeft u de zekerheid dat wij het ontvangen. Indien wij het namelijk niet terug ontvangen, kunnen wij geen restitutie geven. Als u een haar-weave product terug stuurt en u wilt deze omruilen voor een ander haar-weave product, vergoeden wij u wel de terugzendkosten. Dit doen wij door u een korting te geven op de nieuwe bestelde haar-weave. Wilt u de haar-weave voor een tweede keer of meer omruilen, vergoeden wij de terugzendkosten niet meer.

De prijs die u ziet bij onze producten, is de prijs die u ook daadwerkelijk betaalt.

Geen verborgen kosten of verzendkosten!
 
Volg ons

Volg ons

via onze social media kanalen