Bezorgdienst


Bezorgdienst
 
Voor de bezorging van onze haar-weave producten, maken wij gebruik van de dientsen van PostNL en DHL Express. Uw bestelling wordt aangetekend naar u verzonden, zodat uw bestelling vanaf het moment van bestellen binnen 3 werkdagen bij u wordt thuisbezorgd als het afleveradres binnen Nederland is..

Binnen 24 uur na uw bestelling, ontvangt u van ons een track-and-trace code waarmee u uw bestelling zelf kunt volgen. Bestellingen die wij op vrijdagmiddag of in het weekend​ ontvangen, worden op maandag verstuurd. De reden hiervan is dat PostNL op maandag geen pakketten bezorgen. Om de haar-weave niet het gehele weekend op het verzenddepot te laten liggen, worden de pakketten maandagochtend verpakt en verzonden. U ontvangt de track-and-trace code in dat geval op maandag.

Als bij bezorging het niet lukt het pakket af te geven, probeert de bezorgdienst op een later tijdstip het pakket voor een tweede keer te bezorgen. Het kan ook voorkomen dat de bezorgdienst een notitie voor u achterlaat waarop zij vertellen dat zij geprobeerd hebben het pakket te bezorgen en waarop u de instructies vindt tot het maken van een nieuwe afspraak. Als aflevering van het pakket uiteindelijk niet mogelijk is, wordt uw bestelling op het postkantoor of DHL afhaalpunt bewaart waar u de bestelling binnen 3 weken zelf kunt afhalen.

Bij een afleveradres buiten Nederland gelden leveringstijden die varieren van 1 tot 2 weken. Met name voor landen buiten de EU, kan de leveringstijd 2 weken in beslag nemen. Hierbij wordt overigens geen rekening gehouden met de tijd die de douane van het betreffende land het pakket mag aanhouden voor wettelijke controle. U kunt bij uw douane kantoor hierover navraag doen.

In het geval dat wij een haar-weave product niet op voorraad hebben, stellen wij u hiervan direct op de hoogte. In dat geval bezorgen wij uw bestelling alsnog binnen 5 werkdagen. Indien deze termijn u niet uitkomt, bieden wij u graag een alternatief aan.
 
haar-weave     haar-weave
 
 
 Volg ons

Volg ons

via onze social media kanalen