Wij helpen kinderen!

 
Wij helpen kinderen!

De weg van de kinderen moet zonder zorgen zijn!

Toch zijn er veel kinderen in de wereld die dagelijks met grote zorgen leven. Zorgen over eten, zorgen over drinken, zorgen over gezondheid, zorgen over onderdak, zorgen over bescherming, zorgen over kleding, zorgen over liefde en zorgen over hun toekomst!

In ontwikkelingslanden leven veel kinderen op straat en zij leven iedere dag met grote zorgen. In deze landen zijn verder weinig voorzieningen voor hen. De voorzieningen die wel bestaan zijn veelal overbelaste weeshuizen en stichtingen die door particulieren zijn opgericht. Helaas is de vraag naar hulp veel groter dan de aangeboden hulp.

Www.Haarweaves.nl is niet alleen opgericht met een winstoogmerk. Onze organisatie is ook opgericht met maatschappelijke doeleinden. Één van deze doelen is het verwerven van financiële middelen om hulp te kunnen geven kinderen in nood.

Een doelstelling die de oprichters van Haarweaves.nl zich hebben gesteld, is het oprichten van een stichting waarmee structureel hulp kan worden geboden aan kansarme kinderen in ontwikkelingslanden. Haarweaves.nl betaalt deze hulp uit een vastgesteld deel van ieder haar-weave product dat wordt verkocht. Vooralsnog wordt bij de verkoop van iedere pak haar-weave, een vast bedrag van € 5 gedoneerd. Met een aankoop in onze winkel helpt u ons te helpen en dus WIJ HELPEN KINDEREN (samen)!

Om een stichting te kunnen oprichten die structureel voldoende hulp kan bieden, is een stabiele geldstroom nodig. Het geld moet namelijk daadwerkelijk bij de kinderen terecht komen en niet opgaan aan kosten om de stichting levend te houden. Tot Haarweaves.nl een stabiele verkoopomzet realisereert en wij het verantwoord vinden de stichting op te richten, hebben wij daarom besloten voor nu andere organisaties te ondersteunen. De donaties tussentijds opsparen voor de stichting vinden wij ook geen goed idee, omdat nu hulp nodig is.

De twee organisaties die wij met uw hulp ondersteunen zijn:

- Stichting Up4s: Stichting UP4S biedt onderdak en basis- en middelbaar onderwijs aan kansarme kinderen in Oeganda. Hierdoor worden de kansen op een goede toekomst voor deze kinderen aanzienlijk vergroot. UP4S heeft een basisschool en een middelbare school in het dorpje Bukomansimbi, waar veel van de kinderen vandaan komen. In 2003 is stichting UP4S opgericht door Sylvia Mbabazi en Frank Rus. Website: http://www.up4s.nl/nl/

haar-weave

- Watoto foundation:  De Watoto Foundation zet zich in voor straatkinderen in Tanzania. De kinderen leren een ambacht en zijn verzekerd van een baan na afronding van hun opleiding. Het project is uniek, helemaal omdat de werkloosheid in het land 70% is. Deze stichting, gerund door de Nederlandse Noud en Truus van Hout. Website: http://www.watotofoundation.nl/

haar-weave

 

‘Eerst moeten de kinderen genoeg te eten krijgen' (Markus 7,27)
 
 

Met vriendelijke groet,
 
Stella en Michael van Amerongen
Www.Haarweaves.nl

Kolibrievlinder 7
3544 ZE Utrecht
Haarweaves.nl@gmail.com

KVK nummer: 54711118
BTW nummer: NL171139549B01


 
< >Volg ons

Volg ons

via onze social media kanalen